La Albalact oamenii cresc impreuna cu compania si brandurile ei.

Ne caracterizeaza DEVOTAMENTUL si pasiunea pentru tot ce facem, RESPONSABILITATEA si respectul pentru lucrul bine facut, suntem CREATIVI si privim intotdeaun inainte, avem EMPATIE si ne sustinem unii pe altii ca o familie, iar INTEGRITATEA SI RESPECTUL le oferim inainte de a le pretinde. 

Suntem dinamici si iubim ceea ce facem. In fiecare an construim, cream produse, introducem tehnologii noi, implementam sisteme moderne, invatam, ne impartasim cunostintele, experienta și creativitatea.

Avem nevoie de oameni care vor să invete, sa evolueze, care sunt dispusi sa ofere ce pot mai mult si mai bine si care nu se tem sa-și asume propriile decizii si acțiuni. Pentru ca in Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajusteaza, se adapteaza. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși, cu idei indraznete.

Daca te-ai recunoscut in cele de mai sus, te invitam sa aplici pentru una din pozitiile deschise la noi.

Toate pozitiile pe care le avem in recrutare vor aparea pe aceasta pagina. Te asiguram ca vom vedea toate aplicarile si le vom acorda toata consideratia. In cazul in care nu vei fi contactat in termen de maxim o luna inseamna ca am selectat alti candidati pentru a fi intervievati pe aceasta pozitie, dar te vom contacta in cazul in care vom avea o alta pozitie care ti se potriveste.

Ne bucuram ca ai ajuns aici si te intereseaza sa lucrezi la noi, iti multumim pentru aplicatie si abia asteptam sa te cunoastem!

Cu drag,

Echipa Albalact

Posturi disponibile

Caută Curăță filtre